Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönemi sona ermiş ve öğrencilerimize karneleri dağılmıştır.5. 6. 7. ve 8. sınıf seviyelerinde birinci olan öğrencilerimize okul müdürümüz Zehra ÖZÇELİKKALE hediyelerini vermiştir. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı Etkinkleri kapsamında 8.sınıf öğrencilerimiz Ziraat Bankası Müzesini ziyaret etmişlerdir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda Dede Korkut Hikayleri'nden hareketle hikaye/deneme yazma yarışması düzenlenmiştir.Yarışma sonucunda dereceye giren 3 öğrencilerimize hediyelerini Okul Müdürümüz Zehra ÖZÇELİKKALE vermiştir.

ATATÜRK'ÜN ANKARA'YA GELİŞİNİN 104. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATAÜRK'ÜN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85.YILDÖNÜMÜNÜ MEHMET İÇKALE ORTAOKULU OLARAK ANDIK.

SEVGİ ,SAYGI VE MİNNETLE ...

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.ORTAK SINAVLARDA UYGULANACAK SENARYOLAR BELİRLENMİŞTİR.

Değerli Velilerimiz,

Okulumuz  öğretmen - veli görüşmelerinin daha sağlıklı gerçekleşmesi amacıyla randevu sistemi oluşturulmuştur.

Görüşmek istediğiniz öğretmenin görüşme saatlerine göre okulumuza gelebilirsiniz.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında 14 Eylül Persembe günü  okulumuzda anma programı gerçekleştirilmiştir.

Eyl

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ SONUNA GELDİK VE ÖĞRENCİLERİMİZE KARNELERİNİ DAĞITTIK. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER...

Haz

03.05.2023 TARİHİNDE MTA ŞEHİT CUMA DAĞ ENERJİ MÜZESİNE 5-A VE 6-A SINFLARININ KATILIMLARI İLE GEZİ DÜZENLENMİŞTİR.
ÖĞRETMENLERİMİZ;EBRU YÜCE VE ŞÜKRAN ÇAPAN TEŞRİF ETMİŞLERDİR.

Haz

07.06.2023 TARİHİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN YAPMIŞ OLDUĞU YIL SONU PROJE SERGİSİNİN  AÇILIŞI OKUL MÜDÜRÜMÜZ M.CELALETTİN DELİALİOĞLU,TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Haz

Anasınıfları olarak, 30 Mayıs salı günü okulumuzda "Atasözleri ve Deyimler Aile Katılımlı Maket Yapımı Etkinliği" gerçekleştirilmiştir.