Nis

ÖĞRENCLERİMİZ BAHÇE OYUNLARI KAPSAMINDA SANDALYE KAPMACA OYNAMIŞTIR.

Nis

02.04.2024 Salı günü Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından  Mesleki Rehberlik kapsamında Ayrancı Anadolu Lisesine gezi düzenlenmiştir.

SINAV TARİHLERİ AŞAĞIDADIR

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ KUTLANMIŞTIR.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. Yılı okulumuzda yapılan törenle kutlandı

Mrt

Ankara genelinde 10.05 'te deprem tatbikatı yapılmıştır.Tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tatbikatı başarı ile  gerçekleştirmiştir.

Mrt

Çankaya İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi çalışanlarından; Psikolog Seval ELİBÜYÜK tarafından "Akran Zorbalığı", Sosyal Hizmet Uzmanı Cansu ÖĞÜLMÜŞ tarafından "Hijyen Eğitimi" ile ilgili tüm öğrencilere seminer verilmiştir.

Şbt

29.02.2023 Perşembe günü Çankaya Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesine gezi düzenlenmiştir.

Şbt

Okulumuzda Dikmen Mesleki ve  Teknik  Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Önal tarafından tanıtım ve bilgilendirme semineri verilmiştir.

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA SABIR KONUSU İLE İLGİLİ ETKİNLİKLER YAPILDI

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ATASÖZLERİ VE DEYİMLERLE İLGİLİ SERGİ YAPILDI

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ATASÖZLERİ VE DEYİMLERLE İLGİLİ ETKİNLİKLER YAPILMIŞTIR.

Şbt

Sağlık Bakanlığından gelen doktor tarafından öğrencilerimize ilk yardım eğitimi verilmiştir.

Şbt

BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI 13 ŞUBAT -1 MART TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDAKİ KILAVUZU İNCELEYİNİZ

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1.Dönemi sona ermiş ve öğrencilerimize karneleri dağılmıştır.5. 6. 7. ve 8. sınıf seviyelerinde birinci olan öğrencilerimize okul müdürümüz Zehra ÖZÇELİKKALE hediyelerini vermiştir. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.