ANKARA / ÇANKAYA - Mehmet İçkale Ortaokulu

eTwinning Projemiz

( Dance Of Colors)

Okulumuz ana sınıfı öğretmeni Özlem Delice'nin de arasında bulunduğu "Renklerle Boyaların Dansı"adlı eTwinning projesi okulumuzda başlamıştır

PROJE HAKKINDA HEDEFLER

Çocuklarda sanat duyarlılığı sağlamak ve sanatı sevdirmek. Çocukların hayal dünyalarını ve yaratıcılıklarının gelişmesine katkıdabulunmak.

Resim yolu ile çocukların kendilerini ifade etmelerine yardımcı olmak. Göz-el koordinasyonu gelişimine katkıda bulunmak. Öğrenmeyi eğlenceli hale getirmek.

Çocukların duygusal,soyal,dil,bilişsel,zihinsel,motor vb gelişimlerine resim aracılığı ile destek vermek. Çocukların farklı boyama teknikleri kullanarak yaratıcı ve özgün ürünler ortaya çıkarmasına yardımcı olmak.

Sınıfımızda yada sınıf dışında resim ve boyama tekniklerini diğer etkinliklerle beraber kullanarak entegrasyon yapmak.

ÇALIŞMA SÜRECİ

Kasım:Projeyi oluşturma,başvuru ve onay süreci,ortakların belirlenmesi.

Aralık:Proje ortakları ile tanışma,görev dağılımının yapılması,izin belgelerinin alınması,proje sayfasının oluşturulması,sosyal hesapların oluşturulması,logo,afiş ve slogon çalışmaları.

Ocak:Renkler ve boyalarla sanat

Şubat:Renkler ve boyalarla oyun ve drama

Mart:Renkler ve boyalarla Müzik ve ritim

Nisan:Renkler ve boyalrla fen ve matematik

Mayıs:Final ürünümüz sergi

BEKLENEN SONUÇLAR

Resim aracılığı ile çocukların duygusal,soyal,dil,bilişsel,zihinsel,motor vb gelişimlerini sağlamak.

Çocuklarda sanat duyarlılığı sağlama ve sanatı sevdirmek.

Göz-el koordinasyonu gelişimini sağlamak.

10-03-2022

25-04-2022