29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni

Cumhuriyetimizin 92. Kuruluş Yıldönümü Okulumuzda Yapılan Çeşitli Etkinliklerle Coşkuyla Kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle çoşku içinde kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlama programımızda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Okul Müdürü M. Celalettin DELİALİOĞLU , Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Necmiye SALTIK POSTALLI yaptı.  Törenimiz öğrencilerimizin şiir, kompozisyon ve günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılarak devam etti. Kutlama programımız  Müzik Öğretmeni Bilgehan TUĞ rehberliğinde "Cumhuriyet" adlı eseri seslendirmeleri ile son buldu.

Cumhuriyetin 92.Kuruluş yıldönümünü kutlar, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anarız.

Hepimizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.

Cumhuriyet Bayramı 2015Cumhuriyet Bayramı 2015Cumhuriyet Bayramı 2015Cumhuriyet Bayramı 2015Cumhuriyet Bayramı 2015Cumhuriyet Bayramı 2015Cumhuriyet Bayramı 2015Cumhuriyet Bayramı 2015

Yayın: 30.10.2015 - Güncelleme: 13.12.2021 11:05 - Görüntülenme: 1033