10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları 10 Kasım Atatürk'ü anma programı , 10 Kasım 2015 Salı günü okulumuzda gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 77. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Ulu Önder´in Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.  Ulu Önder´in hayatı ve fikirleri anlatan sunum gerçekleştirildi.  Anma programı Atamızın sevdiği türkülerin seslendirilmesiyle son bulmuştur.

10 Kasım Atatürkü Anma10 Kasım Atatürkü Anma10 Kasım Atatürkü Anma10 Kasım Atatürkü Anma10 Kasım Atatürkü Anma10 Kasım Atatürkü Anma10 Kasım Atatürkü Anma

Yayın: 10.11.2015 - Güncelleme: 13.12.2021 11:06 - Görüntülenme: 905